Author Topic: [v1.6.6.10] "Play a Sound" channel reverts to initial setting when changing file  (Read 82 times)

Pfeil

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 935
  • RTFM
When either adding or editing a "Play a Sound" action, if the "Channel" selection is changed, and a new file is selected after this, the "Channel" dropdown reverts to the value it had when the window opened.

E.G.
  • Add a "Play a Sound" action to a command
  • Change the "Channel" value via the dropdown to something other than "Default"
  • Use the "..." button and add a sound
  • Note that the "Channel" value has reverted to "Default"


As an aside, the "Channel" value for a new "Play a Sound" action is always "Default", whereas other such controls often remember the last-saved value. This could be by design, just making note of it.
« Last Edit: July 01, 2017, 06:49:05 pm by Pfeil »

Gary

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1153
Ah... I see it.  That's a very weird behavior.  I'll see what's up.

I'm not really sure if I want to make the channel and balance, 'sticky', as they are a couple of options that I don't see being used much at all but in very specific cases.  Thank you for pointing it out.


Edit - This has been wrangled.  I put a build out in the, 'unofficial' bin:
http://www.voiceattack.com/unofficial


If it's working for you, let me know and this will go to full release.  Thanks again, bud.
« Last Edit: July 01, 2017, 06:27:14 pm by Gary »

Pfeil

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 935
  • RTFM
If it's working for you, let me know
Working fine in v1.6.6.11 :)